Mindig is az a szemlélet állt hozzánk legközelebb, amit francia életérzésnek szoktak nevezni: a Világ minél teljesebb megismerése és az élet élvezete. Létrehoztuk a Villa Chez les Amis-t, ahol ezt a miliőt teremtjük meg Vendégeinknek.
18 évesen kerültem közel a családi szállodák világához, amikor a dél-tiroli Hotel Icaro-ban dolgoztam. Később idegenvezetői képesítést szereztem. Azután diplomás nyelvtanár és közgazdász lettem, és az ingatlanszektorban dolgoztam sok éven át.
A kézművesség, a konyhaművészet mindig is az erősségeim közé tartoztak. Mikor elhatároztuk, hogy a Villában nem csak magas színvonalú szállással, hanem hasonlóan kiváló ételekkel is kényeztetni akarjuk a hozzánk érkezőket, beiratkoztam a Culinary Institute of Europe egyéves séf iskolájába, ahol 2022 januárjában sikerrel záró vizsgáztam. Gyakorlati tudásom további elmélyítését fontosnak tartottam, ezért 2021 szeptemberétől a Sárközi Ákos séf nevével fémjelzett, budapesti, 1 Michelin-csillagos Borkonyha étteremben „sztázsoltam”, azaz dolgoztam gyakornokként. 2022 februárjában Péterrel okleveles baristák lettünk, hogy a kávék, a kávékészítés világát is megfelelően tudjuk bemutatni Nektek.
Már gyerekkoromban is szívesen töltöttem a hétvégi délelőttöket Édesanyámmal a konyhájában, és segítettem neki a nem ritka és nagyszámú vendégségek előkészítésében, Családtagok, Barátok vendégül látásában. Azóta is nagy tiszteletnek örvend konyhaművészete. Szóval volt kitől tanulnom.
Felnőtt életem során is sokszor vettem a kezembe a főzőkanalat a kisebb, otthoni vendégségektől az 50-100 fős nyári táborokon át, a 4-500 fős iskolai rendezvényekre való ételkészítésig.
A borok nagy tisztelője vagyok, és igyekszem minél jobban megismerni – elsősorban – Magyarország borvidékeit, borait, borászait. Több borismereti és sommelier tanfolyamot végeztem el annak érdekében, hogy a legszebb borokat mutathassuk meg Nektek.
A szállodaiparhoz is több szálon kötődöm. Nagy szerepe van ebben, hogy Édesapám hosszú ideig volt az egyik nagy hotellánc vezetője, és rendszeresen forogtam a szállodás, vendéglátós szakma „nagyágyúi” között. Eredendően jogi szakokleveles közgazdász voltam, de annyira foglalkoztatott a szállodai és vendéglátó tudomány, hogy felnőtt fejjel szakirányú diplomát szereztem. A Családunk több, mint húsz éven át üzemeltetett egy 120 szobás budapesti szállodát, ami szintén jó lehetőség volt a tapasztalatszerzésre.
Erős volt bennem a késztetés, hogy saját üzletet nyissak, és ehhez Krisztánál jobb társat nem találhattam volna.